БОГ, СУД І ДВОРОВИЙ ФУТБОЛ

by theOleg
В дитинстві, коли ми грали в футбол, то зазвичай обходилися без арбітра. Команди грали між собою, а коли виникали спірні моменти (а вони ох як часто виникали!), останнє слово залишалось за найбільш артистичним, або найголоснішим, або просто за найтехнічнішим гравцем тієї чи іншої команди. Або за тим, кому належить м’яч )))
Дворовий футбол – це унікальний вид спорту, в якому всі обходяться без судді.
І складається таке в мене враження, що наш світ уже довгий час просто «грає в дворовий футбол».
Ми намагаємося голосніше кричати, артистичніше впасти, видерти власну правоту з чужих рук.
Ми хочем, щоб інші грали за нашими правилами. Чим далі, тим категоричнішими ми стаємо, примушуючи інших до наших правил гри.
Політика, соцмережі, спорт з усіма його скандалами, шоубізнес, інститут сім’ї – часом складається враження, що ми не те що за різними правилами граємо, а навіть в різні види спорту – хтось в футбол, хтось в хокей, а хтось в бої без правил.
Ми загралися і забули про те, що в цьому світі є Справедливий Суддя. Саме за Ним буде останнє слово – не за нами. Саме царство Ісуса Христа заповнить нову землю під новим небом, а не моє чи твоє царство.
І коли настане «повернення Короля», і Справедливий Суддя сяде на Свій престол, ніхто не насмілиться качати свої права – а таке ми можемо бачити не тільки в дворовому, але і в цілком професійному футболі – коли так звані «зірки»-мільйонери намагаються натиснути своїм авторитетом та іменем на головного чи бокового рефері. «Перед Ним схилиться всяко коліно», і «віддасть Він кожному згідно з ділами його». У Нього є кубок для переможця і червона картка для грішника.
Політик, олігарх, зірка спорту чи шоу-бізнесу, алкоголік, офіцер поліції, програміст, офіціант, будівельник, космонавт, круп’є, наркодилер, студент – кожен буде відповідати за своє життя.

А якою буде твоя зустріч з Ісусом Христом?

You may also like

Коментувати через...